Alege aparitiile profesioniste! - Studio Videochat
15744
post-template-default,single,single-post,postid-15744,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Alege aparitiile profesioniste!

Alege aparitiile profesioniste!

Desi exista un miliard de tutoriale de frumusete, sa inveti cum sa conturezi in mod corect poate fi destul de dificil. Insa, exista cativa pasi care garanteaza faptul ca vei reusi sa obtii look-ul dorit:

Contureaza-ti chipul
Inainte de a incepe, asigura-te ca stabilesti bine fundatia, prin aplicarea pulberii translucide. Simte-te libera sa lucrezi cu oricare dintre produsele de contur cu care te simti cel mai bine, dar este indicat sa selectati o culoare neutra, chiar rece. In acest fel, culoarea ajuta la imitarea unei umbre. Folosind o perie de contur, aplica culoarea in mod circular.

Asigura-te ca folosesti o parte din produs in linia parului. In ceea ce priveste pometii, regula generala este de a te juca cu culorile. Daca doresti sa conturezi alte parti ale fetei, nu iti face griji la comutarea periilor. De exemplu, pentru conturul nasului, trebuie sa aplici mai ferm crema.

Tine cont de forma fetei tale atunci cand conturezi
Pentru rezultate optime, este indicat sa tii cont de forma fetei tale atunci cand te machiezi. De exemplu, pentru un chip cu o forma de diamant, zonele unde trebuie sa acorzi cea mai mare atentie sunt sub pometi si la mijlocul obrajilor. Daca ai fata in forma de inima, trebuie sa aplici conturul mai ales pe marginea fruntii si a tamplelor, pentru a crea un echilibru intre jumatatea superioara a fetei si jumatatea inferioara mai ingusta, precum si in zona mica de sub barbie.

Alege marcatorul perfect pentru tenul tau
Atunci cand alegi nuanta marcatorului, este bine sa alegi una in aceeasi tonalitate sau doua nuante mai usoare decat fundatia. Pentru aceasta etapa, vei dori sa utilizezi o perie de contur mai precisa. Plaseaza culoarea in centrul fruntii, in partea superioara a pometilor, si pe linia maxilarului.

Concentreaza-ti atentia asupra zonei de sub ochi
Aceasta zona este una destul de sensibila si trebuie tratata cu grija.

Aplica autobronzantul
Pentru o nuanta subtila in timpul verii, da-te cu putin autobronzant pe pometi. Daca vrei ceva mai vizibil, picura putin si in varful nasului.

Finiseaza aranjarea aplicand putin blush
Aplicarea blush-ului este un truc cu care confera tenului un aspect deosebit. Astfel, obrajii par mult mai evidentiati.