Cum scapa modelele de videochat de acnee? - Studio Videochat
15792
post-template-default,single,single-post,postid-15792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum scapa modelele de videochat de acnee?

Cum scapa modelele de videochat de acnee?

Acneea nu presupune doar un simplu cos pe frunte aparut din cauze hormonale, ci sunt mai multe cosuri pe fata care apar zilnic si care pot lasa cicatrici grave pe ten. Aceasta boala este destul de grava si 85%din populatia globala sufera de aceasta, in special persoanele cu varsta cuprinsa intre 12- 24 de ani.

Acneea nu este tratata cu multa usurinta mai ales atunci cand aceasta este intr-un stadiu avansata. Efectele negative ale acesteia nu sunt doar la nivelul tenului ci si la nivel psiho-social. Modelele de videochat se confrunta si ele cu acneea, dar au gasit cateva metode prin care se previne aparitia cosurilor, dar si se trateaza.

 

Cum scapam de acnee si cum prevenim aparitia ei?

 

  1. Mai putine lactate

Desi iubim lactatele, acestea pot duce la agravarea acneei, incercati sa consumati lactate in proportii cat mai mici pentru a reduce riscul de aparitie al cosurilor.

 

  1. Mancare sanatoasa

Este important de mentionat ca o alimentatie sanatoasa se vede pe piele. Consumul de fructe si legume verzi ajuta pielea si reduce riscul de aparitie al cosurilor prin prisma substantelor naturale puternice pe care acestea le au in compozitie.

Mancare de tip fast-food, dar si bauturile carbogazoase, fumatul, alcool duc la aparitia acneei si la agravarea acesteia.

 

  1. Curatarea tenului

In timpul zilei, tenul aduna impuritati care inchid porii si favorizeaza aparitia cosurilor si a punctelor negre. Seara, este foarte important ca orice persoana sa iti curete tenul, indiferent ca vorbim de persoanele care folosesc machiaj sau nu. Modelele de videochat folosesc pentru demachiere apa micelara sau produse pentru demachiere fara alcool care nu agreseaza pielea si nu o usuca.

 

  1. Masca de miere

Miere nu doar hraneste pielea, dar ajuta foarte mult tenul in lupta cu cosurile. Modelele de videochat folosesc miere de fiecare data cand apare un cos. Acestea aplica miere cu ajutorul unui tifon inainte de culcare, iar dimineata doar o indeparteaza usor cu apa calduta.

 

  1. Protectie si hidratare

Dimineata este bine ca fata sa fie supus unul alt proces de curatare. Modelele de videochat, dupa ce si-au curatat tenul, folosesc creme care hidrateaza tenul si dupa aceea aplica protectie solara pentru a diminua efectele nocive ale soarelui pe ten si pentru a preveni aparitia cosurilor.