Manichiura este cartea de vizita a unui model de videochat - Studio Videochat
15807
post-template-default,single,single-post,postid-15807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

  Manichiura este cartea de vizita a unui model de videochat

  Manichiura este cartea de vizita a unui model de videochat

Designul minimalist si geometric de manichiura este in voga printre modelele de videochat. Imaginea fiind foarte importanta in acest domeniu, o manichiura impecabila poate scoate la iveala personalitatea deosebita a fiecareia dintre acestea.

Este imposibil sa parcurgeti feed-ul dvs. de Instagram de exemplu, fara sa vedeti modele geometrice de unghii. Aceasta alterativa este cea mai tare tendinta de unghii din acest an si dorim sa va descriem principalele modele cautate.

Arta aplicata pe unghii este cel mai bun accesoriu

Puteti spune multe despre o persoana doar prin aspectul manichiurii acesteia. Nu sunteti de acord? Ei bine, da. De fapt, gasim unghiile unei persoane ca fiind un indicator major al personalitatii sale, sau mai bine zis, starea de spirit.

Si din moment ce toate doamnele vorbesc despre #GeometricNails, ne-am gandit ca a venit momentul sa prezentam cateva dintre modelele de unghii cu modele geometrice preferate din lumea minunata a Instagramului. Cea mai buna parte? Arta de unghii geometrica poate fi destul de usor de realizat, iar modelele de videochat se pot mandri cu o manichiura de exceptie.

 

Linii pe saturate

Acum acesta este un aspect demn de o postare Insta! Detaliat cu cele mai fine linii, nu veti fi dezamagite de toate comentariile pe care urmeaza sa le primiti.

 

Dragoste de puncte

Punct la perfectiune, acesta este un aspect care denota un moment bun oriunde va poate duce ziua.

 

Trei nuante suprapuse

De ce sa folositi o nuanta cand puteti utiliza trei pentru a atinge vibratia finala de vara. Se pot alege diferite modele geometrice, in functie de preferinte.

 

Modele cu patrate

Weekend-urile pot fi pentru petreceri la piscina, dar sunt si pentru unghii albastre, adaugand un model patrat cu o nuantra de rosu aprins.

 

Modele cu semi-luna

Pentru a va accentua semi-luna de la baza unghiilor, acesta este cel mai bun design subtil pentru a oferi unghiilor o anumita definitie.

 

Dungi ca de bomboane

Daca sunteti iubitoare de dungi in acest sezon, puteti alege designul acesta care va iesi in evidenta la orice eveniment la care va duceti.

 

Intotdeauna indraznet

Ce este mai bine decat fara linii? Liniile aleatorii. Aceste linii adauga un plus de sclipire la nuantele alese care deja ofera un aspect vibrant si indraznet.

 

Decupaje de triunghiuri

Cine nu iubeste un decupaj de triunghiuri? Adaugand doar o nota de culoare, puteti trece de la simplu la chic intr-o clipa.

Cu toate aceste noutati, modelele de videochat mereu sunt in trend indiferent ca vine vorba de tinuta, coafura sau manichiura.