Parfumul ne caracterizeaza - Studio Videochat
15716
post-template-default,single,single-post,postid-15716,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Parfumul ne caracterizeaza

Parfumul ne caracterizeaza

Fiecare femeie are o aroma preferata cand vine vorba de parfumuri. In functie de preferintele fiecaruia, avem disponibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse, fie ca este vorba de un parfum scump sau de unul ieftin. Parfumul il putem considera amprenta pe care o putem in momentul in care ne facem aparitia intr-un anumit lco. Este un sentiment paluct sa fii unica, detectabila dupa miros.

Sunt persoane care aleg mirosuri care nu sunt atat de comune, tocmai din dorinta de a fi unice. Un parfum comun nu iti ofera starea de bine e care o cauti intr-un miros, din contra, iti poate afecta imaginea, mai ales daca te afli la un eveniment in care cel putin 5 persoane au ales aceeasi aroma. Pentru femei, aceste detalii sunt destul de importante. Nu exista un tipar dupa care ne ghidam atunci cand alegem un parfum, pur si simplu ne place.

Unii considera ca este in functie de zodie, deoarece in acest fel iti asociezi personalitatea cu parfumul. Exista arome verstaile, indraznete, profunde, dar si ingredinete calde, dulci, pline de farmec. Parfumurile orientale sunt ceva mai indraznete, de obicei, preferate de doamnele care isi doresc sa-si puna amprenta in fiecare loc in care patrund.

Visatoare, sociabila, retrasa sau dornica sa explorezi lucruri noi, indiferent de personalitatea ta, vei gasi mirosul acre sa te defineasca in fiecare zi. Desi exista modele de parfumuri dedicate pentru fiecare sezon, nu toate persoanele aleg sa-si schimbe mireasma odata cu vremea de afara. PH-ul joaca un rol important, deoarece unele ingrediente miros bine pe o persoana, iar pe cealalta nu.

Parfumul este accesoriul de nelipsit din toaleta fiecarei femei, fie ca merge la locul de munca, la un eveniment sau pur si simplu se bucura de  zi de relaxare, acesta este indispensabil si ne face de fiecare data sa ne simtim mai bine, mai apreciate, mai senzuale si mai increzatoare in propriile forte, mai ales daca este vorba de un miros destul de scump, care nu este accesibil tuturor.