Prima sedinta online! Cum scapi de emotii? - Studio Videochat
15713
post-template-default,single,single-post,postid-15713,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Prima sedinta online! Cum scapi de emotii?

Prima sedinta online! Cum scapi de emotii?

Chiar si cele mai experimentate modele se pot lovi de trac in fata camerelor de filmat. Aceasta stare deriva din emotia si pasiunea momentului, si chiar cei mai cunoscuti actori o experimenteaza atat pe platourile de filmare, cat si in timpul declaratiilor publice. Totusi, aceste emotii si trairi intense pot fi indreptate spre o latura productiva, odata ce veti incepe sa va educati corpul si mintea sa va asculte si sa pastreze starea de care voi aveti nevoie.

Relaxeaza-ti corpul si fii tu insati

Detensioneaza-te prin mijloacele pe care le ai la indemana si relaxeaza-ti mintea pentru ca niciun gand amenintator sa nu iti distraga atentia. Aminteste-ti ca toate modele au fost incepatoare si au experimentat aceasta etapa, dar au reusit sa isi depaseasca limitele.

Evita sa bei cafea

Cafeaua va poate face sa fiti si mai agitate in prima zi, datorita cofeinei pe care o contine si a efectului deshidratant pe care il provoaca. Desi la o prima vedere multe persoane cred ca aceasta ofera energie si o stare de bine, acestea sunt generate in proportii mici, fiindca la scurt timp dupa acest efect corpul va simti o stare de apatie.

Rasul detensioneaza

Razi cat poti alaturi de colegele tale! Cu siguranta nu te vor scapa din ochi si iti vor fi alaturi in prima zi de munca, asa ca profitati de pauze si confruntati-va talentul pentru bancuri si glume savuroase. De ce nu, puteti urmari chiar si o comedie dimineata, sau puteti urmari clipurile preferate care va dau o stare buna. Razand, va veti relaxa, iar gandurile se vor indeparta de teama de esec sau emotiile specifice incepatoarelor.

Ajungeti mai devreme la studio

Daca ai ales sa lucrezi de la studio, tine cont de faptul ca trebuie sa fii mai mult decat punctuala. Gandul ca esti pe graba si trebuie sa faci totul pe graba te va tensiona si nu vei mai fi la fel de productiva. In plus, echipa de make-up artisti te va astepta, asa ca trebuie sa aloci un timp precis intregului proces de pregatire, de la machiaj la vestimentatie si chiar o mica sesiune de sfaturi inainte de live.

Esti incepatoare in videochat, dar nu uita ca poti deveni un apreciat performer. Gaseste acel ritm confortabil si inlatura orice ganduri negative care iti pot afecta dezvoltarea profesionala. Fii sexy, fii tu, fii asa cum modelele cu experienta te-au sfatuit sa arati in fata camerelor si vei vedea ca temerile vor disparea cu timpul. Dedica-te visului tau!