Sfatul stilistilor modelelor de videochat – Cum avem grija de parul nostru in timpul sezonului rece - Studio Videochat
15819
post-template-default,single,single-post,postid-15819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Sfatul stilistilor modelelor de videochat – Cum avem grija de parul nostru in timpul sezonului rece

Sfatul stilistilor modelelor de videochat – Cum avem grija de parul nostru in timpul sezonului rece

Parul este podoaba capilara a fiecarui om, indiferent ca ne raportam la femei sau la barbati. Daca barbatii nu acorda o importanta prea mare parului lor, femeile ar trebuie sa faca acest lucru deoarece parul bogat, lucios si bine ingrijit spune multe despre purtator.

Modelele de videochat prin prisma meseriei lor au nevoie mereu de un par exemplar. Stilistii le ajuta foarte mult sa isi aranjeze parul inainte ca sesiunea sa inceapa si le ofera fel si fel de sfaturi pentru a mentine un aspect sanatos al parului. Am luat un scurt interviu al stilistilor modelelor de videochat pentru a vedea cum putem sa ne protejam parul in timpul rece.

Recomandarile stilistilor modelelor de videochat pentru un par spectaculos in timpul sezonului rece

Ce trebuie sa facem pentru un par sanatos?
„Orice femeie ar trebui sa aiba grija de parul ei indiferent de meseria pe care o are. Fiecare detaliu spune ceva despre noi, ne caracterizeaza, iar parul este absolut esential. Fiecare femeie ar trebui sa isi hidrateze parul si sa il intareasca pentru a nu se usca si despica in timpul sezonului rece.

De asemenea, este esentiala taierea in permanenta a acestuia pentru a nu permite despicarea varfurilor.”

Cum ajutam la hidratarea si intarirea firului de par?
„Pentru hidratare este esentiala apa! Consumul de apa este esential pentru orice parte din corp, parul nu iese din aceasta ecuatie. Pe langa acest lucru, mastile din ingrediente naturale sunt extrem de importante, precum cele cu ou, miere si iaurt.

Trebuie sa nu uitam nici de uleiuri: uleiul de argan contine foarte multi acizi care ajuta la intarirea firului de par, uleiul de masline ajuta la hranirea acestuia, uleiul de cocos il hraneste – dar trebuie avut grija cu acesta deoarece poate duce si la decolorarea vopselei.

Pe langa acest lucru, acum exista si numeroase tratamente pentru par sub forma de fiole si pot sa fie folosite cu multa incredere.”

Cum scapam de varfurile despicate?
„Daca aveti varfuri despicate atunci trebuie sa va tundeti neaparat. Firul despicat nu se lipeste oricat ne-ar informa diversele tipuri de sampoane sau masti de pe piata – acestea doar ajuta la mentinerea unui varf intreg si atat. Pentru a preveni, cum am mai zis, masti si hidratare.

De asemenea, este esential sa ne ferim parul de frig – le-am spus de nenumarate ori fetelor: Nu mergeti cu parul desprins la schi sau intr-o loc rece deoarece parul se usuca. Este important sa il avem prins si pus sub geaca sau sub fular daca stim ca stam mult afara.”