Tu crezi in destin? Ele au ales sa preia controlul! - Studio Videochat
15700
post-template-default,single,single-post,postid-15700,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Tu crezi in destin? Ele au ales sa preia controlul!

Tu crezi in destin? Ele au ales sa preia controlul!

Putem spune orice despre domeniu videochatului, dar in mod evident, modelele care si-au ales aceasta meserie sunt constiente de faptul ca in unele situatii se vor confrunta cu parerile negative ale celor din jur sau ca la un moment dat isi vor asuma alegerile in fata celor din jurul lor.

Te-ai intrebat vreodata daca tu ai capacitatea sau puterea de a lucra in acest mediu ? Te-ai gandit vreodata ca ele sunt cele care nu mai asteapta ca lucrurile sa se intample din senin si isi iau destinul in propriile mainii?

Poate ca majoritatea fetelor care lcureaza in domeniul videochatului au analizat situatia si au ales ce este mai bine pentru ele. Ne-am obisnuit sa judecam si sa etichetam persoane, cu riscul de a ne asuma lucruri despre care nu stim nimic.

Multe dintre cele care au ales industria aceasta au hotarat ce vor face cu viata lor, care sunt prioritatile si in ce directie isi doresc sa merga. Viata ti-o mai faci si tu, in ciuda parerilor contra.

Bazandu-ne pe faptul ca lucrurile vin de la sine, s-ar putea sa avem parte de multe dezamagiri si frustrari. In viata, cariera si felul in care evolueaza aceasta sunt strans legate de alegerile pe care le faci, de mediul de lucru si viata personala si sociala. Este un cerc in care ne cream propria lume si pe care o putem conduce intr-o anumita masura.

Cel putin o data in viata am visat la momentul despre cum va fi viata noastra. Ca este vorba de lipsa veniturilor, de un nivel mai bun de trai sau orice alta dorinta, acestea nu trebuie sa mai astepte si nicidecum sa ramana doar vise adanc ingropate.

Construieste-ti propriul destin si vei avea parte de o evolutie favorabila a lucrurilor din viata ta. Modelele de videochat sunt persoane care isi asuma ceea ce fac, alegerile si deciziile si stiu ce isi doresc de la viata!