Videochatul - PRO sau CONTRA? - Studio Videochat
15665
post-template-default,single,single-post,postid-15665,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Videochatul – PRO sau CONTRA?

Videochatul – PRO sau CONTRA?

Deja nu mai este un domeniu necunoscut pentru nimeni, mai ales de cand aceasta activitate a devenit una legala. De fiecare data cand auzim de videochat, multi dintre noi inca se afla la stadiul de asimilare a acestui tip de activitate, cu toate ca exista numeroase persoane care activeaza in acest domeniu. Societatea este cea care ne impinge la anumite alegeri, iar confidentialitatea a devenit din ce in ce mai solicitata in acest domeniu. Fiecare model care se angajeaza are grija de aparente si de imaginea sa in fata celorlalti, cu toate ca pana la urma este vorba de viata fiecruia si nu trebuie sa oferim explicatii.

Modul in care percepem meseria de model depinde si de felul in care am fost eductai. Ce este de fpat videochatul? Probabil ca multi dintre noi isi pun aceasta intrebare. Videochatul este o meserie bazata pe senzualitatea femeilor pe care si-o expun in fata unei camere web, fara a avea contact cu vreo unul dntre membrii online. De fiecare data cand se deschide subectul acesta, unele persoane devin stanjenite sau chiar evita subiectul. Este timpul sa ne asumam anumite lucruri, pana la urma, cei care au ales acest domeniu sunt liberi sa ia ce decizie vor, este vorba de viata fiecaruia.

Asumarea acestei meserii este intalnita la persoanele dezinvolte, care isi doresc sa experimenteze cat mai mult, carora nu le pasa de impresia celor din jur. De-a lungul timpului, videochatul a adus multe satisfactii fetelor care au ales acest domeniu, multe si-au facut o cariera din asta, ramanand multi ani un model al unui studio. Dezvoltarea tehnologiei, a resurselor si nevoilor fiecarui om sunt lucruri pe care le sustinem cu ajutorul unui venit lunar destul de mare, iar domeniul acesta poate asigura un trai foarte bun.

Parerile vor fi intotdeauna atat contra cat si pro, iar mentalitatile nu sunt atat de usor de shimbat. Atata timp cat esti sigura pe ceea ce faci si multumita, cred ca acest lucru este cel mai important si mai presus de opiniile celor din jur.