Adevarul gol-golut: Care sunt sumele pe care le castiga modelele de videochat pe timp de pandemie? - Studio Videochat
15864
post-template-default,single,single-post,postid-15864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Adevarul gol-golut: Care sunt sumele pe care le castiga modelele de videochat pe timp de pandemie?

Adevarul gol-golut: Care sunt sumele pe care le castiga modelele de videochat pe timp de pandemie?

Pe internet se vehiculeaza tot felul de sume privind incasarile modelelor de videochat si sa fim seriosi: multe dintre acestea par incredibile, ireale chiar. Deci care este adevarul? Cat castiga in realitate un model de videochat pe timp de pandemie? Cat este adevar si cat este minciuna?

Ei bine, in mare masura totul depinde numai de sursa din care auziti aceste sume. Cand spunem sursa ne referim la studioul respectiv. Un studio care de abia a iesit pe piata si nu are pic de experienta nu o sa poata atat de usor sa ajunga la sume exorbitante.

Sunt deja cateva modele de top la nivel global care depasesc sume de 8.000 de dolari pe luna, dar acele modele fac parte din cadrul unor studiouri cu experienta, puternice, care s-au facut remarcate la nivel international. Partea buna este ca cel mai bun studio din lume care are mereu modele in varful piramidei face parte din Romania, mai exact in Bucuresti asa ca am discutat clar despre aceste incasari pe timp de pandemie.

„Da, modelele noastre au reusit mai ales in perioada de izolare sa isi creasca veniturile cu peste 20 %, iar noi avem modele de top care au depasit pragul de 10.000 de dolari pe luna in anumite perioade si au spart topurile internationale.

Dar nu va ganditi ca este atat de usor. Noi suntem  pe piata inca de la inceputul videochatul, suntem printre primele studiouri de videochat din Romania si am reusit sa crestem odata cu aceasta industrie. Am reusit sa ne punem la cale un sistem de training perfect ca urmare a experientei  si de aceea am ajuns la aceste sume.” – declara managerul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti.

In concluzie, veniturile sunt reale in majoritatea cazurilor. Daca te gandesti sa te angajezi in videochat pentru postul de model, atunci alege cel mai bun studio de videochat si asa vei stii cu exactitate ca sumele sunt reale si vei putea si tu sa le atingi. Nu mai pierde timpul” Devino model de videochat si bucura-te de incasari fabuloase!