Angajare - Studio Videochat
15448
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15448,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Angajare

Cel mai bun studio de videochat – Aplica acum!

Doar prin implicare, ambitie si devotament poti ajunge sa faci parte din echipa noastra de videochat. Lucram cu cele mai bune modele care au fost pregatite in domeniu de catre profesionistii nostri, astfel ca ne dorim ca viitoarele modele care vor pasii pragul studioului nostru sa fie dornice sa lucreze si sa aiba cele mai bune rezultate, sa-si doreasca sa evolueze si sa invete cat mai multe lucruri despre videochat. La noi nu are importanta daca nu ai experienta, de aceea ne aflam aici, pentru a te sfatui cum trebuie sa te imbraci, ce atitudine este potrivita pentru acest domeniu si cum poti avea castiguri fabuloase din aceasta meserie.

Pentru a putea lucra cu noi, este esential sa respecti cateva aspecte:

 

  • Minim 18 ani. Este obligatoriu ca varsta majoratului sa fie implinita pentru a putea lucra in acest domeniu.

 

  • Seriozitatea – te tratam cu respect, asa ca ne asteptam sa fim tratati la fel. Trebuie sa-ti respecti programul si sa-ti faci promovare pe site-urile online pentru a strange un numar mare de membrii. Trebuie sa-ti respecti task-urile si sarcinile specifice job-ului tau.

 

  • Dorinta de a face performanta – ne dorim modele implicate in activitatea de videochat, care sa fie receptive la noi experienta, sa intrebe cat mai mult pentru a se specializa si pentru a putea lua ulterior decizii independente referitoare la activitatea pe care o desfasoara, sa participe la training-uri si cursuri si sa aiba o evolutie constanta.

 

  • Imaginea conteaza! Trebuie sa ai un aspect ingrijit, nu este necesar sa fii un model pentru a lucra in videochat, de asta ne ocupam noi sa te transformam.

 

  • Cunoasterea limbii engleze. Avand in vedere ca majoritatea clientilor nostri sunt din tari straine, este esential sa stii limba engleza cel putin la nivel conversational pentru a te putea descurca, bineinteles cunoasterea oricarei alte limbii straine, constituie un avantaj.

 

  • Vestimentatia. Este important sa folosesti o vestimentatie care iti pune in valoare punctele forte, care denota feminitate si senzualitate, aspecte cheie in acest domeniu.

Te-am convins?

Lasa-ne un mesaj si te contactam noi pentru a stabili un interviu si pentru a-ti raspunde la intrebari. Impreuna vom avea numeroase castiguri!