Care sunt criteriile care diferentiaza studiourile de videochat intre ele? - Studio Videochat
15872
post-template-default,single,single-post,postid-15872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Care sunt criteriile care diferentiaza studiourile de videochat intre ele?

Care sunt criteriile care diferentiaza studiourile de videochat intre ele?

In Romania exista foarte multe studiouri de videochat, dar cum stii care este cel mai bun? Cum stii cum se diferentiaza studiourile de videochat intre ele? Pana la urma toate studiourile de videochat iti garanteaza aceleasi lucru – venituri fabuloase, nu?

Ei bine, chiar daca promisiunea de baza este aceeasi, trebuie sa stii ca nu toate ajung sa isi indeplineasca aceasta promisiune, de fapt ajung, dar pentru fiecare studio in parte incasari spectaculoase inseamna altceva.

Exista cateva criterii care diferentiaza studiourile d videochat intre ele si acestea sunt:

Sectiunile. In videochat exista doua sectiuni – videochat adult si videochat non adult. Nu toate studiourile ajung pe sectiune de non adult. De ce? Pentru ca pentru a avea incasari spectaculoase pe sectiune de non adult trebuie sa ai o echipa de oameni pregatiti care stiu cum sa instruiasca modelele pentru a putea practica pe aceasta sectiune, iar acest lucru inseamna o investitie mare in cercetare si nu toate studiourile dispun de aceasta sume, iar un studio care are suma necesara sa investeasca pe aceasta sectiune si face si performanta este un studio de top.

Incasari. Incasarile difera de la studio la studio chiar daca vorbim despre aceeasi munca, acelasi domeniu. Acest lucru arata calitatea. Incasarile studioului vorbesc despre investitiile pe care studioul le face in modele si aici vorbim nu doar de imaginea modelului ci si de calitatea muncii acestuia ceea ce inseamna traineri profesionisti.

Premii castigate de-a lungul anilor. Poate nu stii, dar multe studiouri de top la nivel planetar se afla in Romania. Da, frumoasele noastre romance fac performanta la nivel mondial si sunt recunoscute in lumea intreaga. Studiourile de videochat care participa la aceste gale internationale sunt cele mai bune studiouri. An de an se fac aceste gale, iar premiile castigate sunt echivalente cu premiile Oscar. Un studio nominalizat este un studio bun, iar un studio care vine acasa cu premii este un studio de top.

Beneficiile oferite. Dupa cum am precizat nu toate studiourile sunt dispuse sa investeasca in modele, dar studiourile de top mereu vor pune accent pe modelele lor si le vor rasfata cu cele mai spectaculoase beneficii.