Care sunt site-urile pe care voi lucra? - Studio Videochat
15753
post-template-default,single,single-post,postid-15753,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Care sunt site-urile pe care voi lucra?

Care sunt site-urile pe care voi lucra?

Atat modele novice cat si cele cu experienta sunt interesate de acest aspect atunci cand vin la interviu. Momentul in care alegi sa te angajezi in videochat trebuie sa fie unul bine gandit. Nu exista situatii cu care nu te poti descurca, cel putin in cee ace le priveste pe modelele noi in acest domeniu.

Daca vei alege experienta, inainte de toate promisiunile care exista la ora actuala pe piata videochatului, te vei bucura de toata atentia si suportul angajatilor din studio, deoarece inainte de toate, un studio cu o poveste in spate se preocupa de bunastarea angajatilor si tinde mai mult catre succes, nu doar catre castiguri fabuloase.

Revenind la platformele folosite de modelele de videochat, acestea sunt mai multe. In functie de politica fiecarui studio, vei avea acces la mai multe, nu exista termenul de a fi unul cel mai bun, deoarece conteaza foarte mult cum te simti in fata camerei.

Stim cu totii ca exista posibilitatea ca unele persoane sa nu se poata adapta, dar si situatii in care unele modele ajung sa castige mai mult inca din prima saptamana, depasind chiar si castigurile celor mai experimentate.

Videochatul nu este doar o sursa de bani, videochatul este posibilitatea de a-ti depasi limitele, de a-ti testa inteligenta si puterea de convigere. Majoritatea lucreaza cu platforme cunoscute, cu toate acestea, nu trebuie sa-ti faci probleme de imagine.

Iti alegi un nume de scena, daca ii putem spune asa, iar din punct de vedere al accesului, studioul are grija ca tu sa fii in siguranta, daca iti doresti sa iti pastrezi anonimatul.

Printre platformele folosite, dar si cele mai cautate se numara: Chaturbate, Myfreecams, Bonga cams, etc. Faptul ca alegi sa lucrezi cu un studio de videochat iti ofera posibilitatea de a castiga mai multi bani, putand folosind mai multe platforme in acelasi timp, ceea ce este mai greu de facut atunci cand alegi sa lucrezi de acasa.

Daca ai cunostinte in domeniu si prefer doar anumite platforme pentru a lucra, nu te feri sa-ti exprimi opinia inca de la interviu. Studiourile sunt deschise propunerilor, mai ales daca exista avantaje de ambele parti, ceea ce este normal.

Simti ca ai nevoie de informatii suplimentare? Lasa-ne un mesaj si te va contacta una dintre angajatele noastre pentru a discuta in cadrul unui interviu.