Care sunt trasaturile fizice pe care un model de videochat trebuie sa le aiba? - Studio Videochat
15895
post-template-default,single,single-post,postid-15895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Care sunt trasaturile fizice pe care un model de videochat trebuie sa le aiba?

Care sunt trasaturile fizice pe care un model de videochat trebuie sa le aiba?

Frumusetea este subiectiva – fiecare persoana are pareri, placeri si preferinte diferite de aceea fiecare om este special. Videochatul sarbatoreste orice tip de frumusetea  si accepta orice tip de forme pe care o femeie le poate avea, dar fiecare studio de videochat in parte are tipul de model pe care si-l doreste: exista studiouri de videochat care se duc catre modele plus size, studiouri care vor modele skinny, studiouri care vor modele cu forme voluptoase, rubensiene, si lista poate continua.

De ce accepta videochatul aceasta diversitate in privinta formelor unei femei si nu se bazeaza pe frumusetea standard? Pentru ca in videochat vorbim de oameni reali care au placeri si dorinte diferite. In videochat, membrii care platesc pentru a petrece timp alaturi de modele au preferinte diversificate si pentru ei frumusetea este subiectiva, nu standard. Asa ca nu mai ezita si incearca sa aplici pentru posturile vacante de model de videochat.

Ei bine, trasaturile fizice nu tin doar de formele corpului, ci si de alte aspecte pe care le vom discuta pe larg:

Par: in cel mai tare studio de videochat din Bucuresti punem mare accent pe un aspect ingrijit. Astfel, parul modelelor de videochat trebuie sa fie mereu curat, iar daca opteaza pentru o anumita culoare si stil de vopsire sa le mentina perfecte constant. Desigur, poate nu ai parul vopsit si vrei sa porti peruca – chiar daca hair stylistul nostru iti va coafa si aplica peruca, parul tau trebuie sa fie curat.

Par corporal: exista studiouri de videochat care accepta fete careu au par corporal mai ales in zona inghinala ca urmare a preferintelor membrilor (vorbim aici despre videochat pentru adulti) si studiouri de videochat care doresc ca modelele sa nu aiba deloc par corporal (exceptand parul de pe cap, sprancene si gene). Ei bine, atunci cand un studio iti spune ca nu doreste par corporal va trebui sa te epilezi foarte bine deoarece luminile sunt puternice si camerele video profesionale, ceea ce inseamna ca vor surprinde si cele mai mici fire de par care se pot vedea extrem de urat si dizgratios.

Dantura: dantura este cea care ajuta la un zambet frumos si este un element foarte important atunci cand vorbim despre aspectul fizic. Poate ca dintii strambi nu sunt atat de deranjanti din punct de vedere vizual, dar lipsa unor dinti frontali cu siguranta este. De aceea, daca vrei sa fii model de videochat ai grija la dantura, nu trebuie sa fie perfecta, dar nici nu trebuie sa lipseasca. Totusi, nu iti face griji, cu banii pe care ii castigi din videochat vei putea sa te programezi la cei mai buni stomatologi pentru a avea o dantura perfecta.