Castiguri - Studio Videochat
15450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15450,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Castiguri

Performanta este apreciata!

In cadrul studioului nostru beneficiezi de un salariu fix care poate fi platit de 2 ori pe luna sau o singura data, in functie de dorintele fiecarui model. Procentul din venitul NET inregistrat de fiecare model se negociaza la inceputul contractului.

In cadrul fiecarui job, cel mai important aspect este castigul lunar, si mai apoi mediul de lucru. De aceea, ne preocupam de aceste aspecte si incercam sa cream un mediu cat mai placut pentru voi. Veniturile unui model online pot varia de la o luna la alta sau chiar de la o saptamana la alta.

Poti ajunge sa ai castiguri foarte mari daca esti implicata in ceea ce faci si daca iti dai interesul, performanta ta va fi rasplatita de fiecare data.

Recomandam un program de munca full time pentru ca te vei putea promova mai mult in timpul petrecut in mediul online, vei putea socializa cu membrii online, iar veniturile tale vor fi destul de satisfacatoare.

Bonusuri

Vei avea acces la numeroase bonusuri oferite in functie de performanta. Acestea se calculeaza atat lunar cat si anual. Ne dorim un model care sa fie motivat, multumit si independent, de aceea modalitatile noastre de plata sunt numeroase si accesibile tuturor angajatelor noastre.

Pe parcursul intregii activitati vei avea o evidenta a incasarilor si a formei de rasplatire a eforturilor depuse.

 

  • Bonus de recomandare – se obtine prin aducerea unui alt model in ¬†cadrul studioului nostru, dupa ce acesta va inregistra incasari peste un anumit prag.

 

  • Bonus de performanta – se stabileste in functie de castigurile tale lunare si saptamanale.

 

  • Bonus de fidelitate – se acorda in conformitate cu experienta ta acumulata in cadrul echipei noastre.

 

  • Bonus pentru diverse servicii – acest bonus se primeste pentru servicii de infrumusetare, sedinte foto si vestimentatie.

Te-am convins?