Ce fac modelele de videochat in izolare la domiciliu - Studio Videochat
15837
post-template-default,single,single-post,postid-15837,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ce fac modelele de videochat in izolare la domiciliu

Ce fac modelele de videochat in izolare la domiciliu

Modelele de videochat nu si-au intrerupt inca activitatea la studio, dar in timpul liber nu mai ies afara din casa, adica toate sedintele de shopping, vacante in zone exclusiviste, cumparaturi prin mall, ore intregi la saloane de infrumusetare s-au suspendat temporar in aceasta perioada critica.

Modelele va incurajeaza sa vedeti aceasta izolare ca pe o sansa – „Vizualizati-o ca pe o sansa de a fi la curent cu toate lucrurile pe care le-ati pus in asteptare atunci cand erati mereu intr-o continua alergatura.

Acesta este momentul pentru a aborda lista de activitati, astfel incat sa va puteti stresa mai putin – si este, de asemenea, un moment minunat pentru a adopta obiceiuri sanatoase. Aveti nevoie de 21 de zile pentru a face un obicei, astfel incat a incepe unul intr-o perioada in care aveti timp liber suficient va poate spori sansele ca acesta sa fie un succes.” – declara Monica, model de videochat.

Modele ne-au impartasit cateva activitati pe care le fac in izolare la domiciliu

Activitati in izolare

Incepeti un Jurnal de recunostinta
Studiile arata ca reflectarea si inregistrarea lucrurilor pentru care sunteti recunoscatori va pot face nu numai sa va simtiti mai optimist, implinit si multumit, ci si sa faceti mai mult efort si sa vizitati mai putin medicul. Incepeti un nou obicei sanatos de a scrie cateva lucruri pentru care sunteti recunoscatori pentru fiecare zi intr-un jurnal de recunostinta si puteti parasi aceasta perioada de izolare simtindu-va mai fericiti ca niciodata.

Incercati un nou antrenament prin YouTube
Modelele de videochat sunt obisnuite sa mearga in fiecare zi la sala de fitness, dar, din cauza starii de urgenta, salile de fitness s-au inchis. Din fericire, YouTube are o multime de videoclipuri gratuite de fitness care le ajuta pe modele sa introduca o noua rutina de antrenament in viata lor. Modelele va sfatuiesc sa incepeti sa va antrenati cu ajutorul videoclipurilor de pe YouTube pentru a ramane in forma in aceasta perioada.

Cititi din nou romanul preferat
Revizitati cartea cea mai iubita de pe raftul si veti descoperi lucruri noi care va plac. Prin acest mod, va veti deschide apetitul de a citi. Modelele de videochat va recomanda:

The Beautiful and Damned de F. Scott Fitzgerald
Mandrie si prejudecata de Jane Austen
The Sun Also Rises de Ernest Hemingway