Ce nuante de par prefera modelele anul acesta? - Studio Videochat
15775
post-template-default,single,single-post,postid-15775,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ce nuante de par prefera modelele anul acesta?

Ce nuante de par prefera modelele anul acesta?

Ce nuante de par prefera modelele anul acesta?

In ultimii ani, am vazut parul unicorn si pastelurile de curcubeu dau drumul la nuantele inspirate de desert, care te fac sa vrei sa te rostogolesti pana la cea mai apropiata cofetarie. Din fericire, 2019 ne da o primire binevenita (dar nu plictisitoare), cu debutul tehnicilor subtile, dimensiunile suplimentare si culorile parului mai natural per total.

Vestea buna, avand in vedere ca intretinerea este mult mai usor de gestionat, chiar daca „naturale” necesita inca cateva ore pe scaun.

Ce au ales modelele anul acesta? Mai jos va ofera cateva sfaturi pentru a obtine o culoare la moda, discrete si potrivita pentru fiecare dintre voi.

Parul blond discret

In multe cazuri, nu face prea multe in ceea ce priveste accentuarea a ceea ce aveti in mod natural.

In schimb, trebuie doar sa luminati anumite locuri pentru a completa tonul pielii si culoarea naturala a parului.

Cereti o dimensiune naturala pe tot parcursul parului, plecand de la radacina, cu cateva capcane suplimentare la sfarsit. Apoi cereti ca tonurile sa fie tunete pana la cel mai intunecat blond sau cel mai usor maro, oricare ar fi tonul pe care ei il considera cel mai bine pentru a va accentua culoarea naturala.

Repere principale ale cadrelor

Anotimpurile se schimba – de ce nu si  parul? In fiecare iarna, parul nostrum pare ca se schimba, iar in fiecare vara dorim sa avem altceva.

Pentru aceasta primavara, un mijloc ar fi sa adaugati evidentieri care sa va incadreze fata. Acest lucru va face sa va straluceasca fetele prin imbunatatirea atat a ochilor, cat si a structurii osoase, chiar intr-un stil elegant, subtire.

Rosu natural

In timp ce unele persoane opteaza pentru o culoare rosie, vibranta care vor fi intotdeauna scoase in evidenta, naturaleta de culoare rosie este foarte cautata. Inainte de a face o alegere, totusi, discutati cu un specialist pentru a vorbi care tonuri rosii vor arata cel mai bine cu tonul pielii tale.

Negrul ramane negru

Indiferent daca parul vostru  este natural negru sau sunteti pregatita sa mergeti la un salon pentru a obtine aceasta nuanta, umbra pare chiar mai rece cand este albastru-negru si extrem de stralucitor.

Cu exceptia cazului in care sunteti dispus sa faceti un angajament pe termen lung, totusi, cereti o culoare semi-sau semi-permanenta. Formula permanenta satureaza parul cu atat de mult pigment incat eliminarea acestuia poate compromite si poate afecta parul.