Conditiile de angajare o piedica in videochat? - Studio Videochat
15887
post-template-default,single,single-post,postid-15887,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Conditiile de angajare o piedica in videochat?

Conditiile de angajare o piedica in videochat?

Videochatul este unul dintre domeniile de munca care a devenit din ce in ce mai solicitat, mai ales cand vine vorba de persoanele care isi cauta un loc de munca, insa experienta nu face parte din CV-ul lor.

In capitala se afla cele mai multe studiouri de videochat, atunci cand decizi sa mergi la un interviu, informeaza-te corect despre ce presupune aceasta activitatea de model online. Din fericire, internetul iti ofera tot ce ai nevoie.

Revenind la conditiile de angajare, cea mai importanta este faptul ca trebuie sa ai 18 ani. Fiind un domeniu de munca dedicat adultilor, nu te vei putea angaja.

Limita de varsta este stabilita de politica fiecarui studio, asta nu inseamna ca daca ai peste 40 de ani nu te poti angaja.

Ce ar trebui sa stii despre conditiile de angajare?

In primul rand, este esential sa ai varsta majoratului implinita.

Un al doilea criteriu se bazeaza pe cunostintele tale referitor la limba engleza. Totusi, in ideea in care consideri ca nu te vei descurca, trebuie sa stii faptul ca fiecare studio de videochat profesionist pune la dispozitia modelelor un trainer, dar si persoane care iti vor oferi suportul de care ai nevoie pe toata perioada in care te afli online si nu numai.

Procesul de angajare este diferit de la un studio la altul. Primul pas este sa selectezi cel mai bun studio de videochat pentru tine si asteptarile pe care le ai de la acesta.

Dupa ce ai stabilit cu cine vei lucra, contacteaza studioul. Va urma un prim interviu unde va veti cunoaste, urmand ca mai apoi sa afli care sunt conditiile de angajare. Sunt studouri care iti ofera posibilitatea de a lucra si de acasa, insa ramane la latitudinea ta ce vei alege.

Indrazneste sa adresezi intrebarile la care vrei sa ai raspuns inainte de a merge mai departe, asigura-te ca ai inteles tot ce doreai inainte sa pleci.

Nu-ti face griji daca nu ai un portofoliu, pentru asta cu siguranta vei gasi un ajutor din partea studiourilor. Au echipe pentru sedintele foto si make-up, astfel incat sa-ti faci debutul in online in cea mai buna versiunea a ta, pentru ca da, imaginea conteaza.

Tinand cont de faptul ca totul se desfasoara in online, abilitatea de a utiliza calculatorul este binevenita, insa nu eliminatorie, este un lucru care se invata si nu trebuie sa te intimideze daca nu ai avut ocazia de a folosi mai multe platforme online.

Partea benefica a acestui domeniu de munca este ca indiferent de experienta pe care o ai sau nu, te poti angaja. Se bazeaza in principiu pe dorinta ta de a te dezvolta si implica in acelasi timp pentru a castiga suficienti bani si bineinteles, sa-ti indeplinesti obiectivele.

Asadar, daca ai intrebari, contacteaza-ne si te vom ajuta sa iei o decizie referitor la cariera de model online pe care o poti avea.