Cum arata ritualul de ingrijire al unui model de videochat? - Studio Videochat
15761
post-template-default,single,single-post,postid-15761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum arata ritualul de ingrijire al unui model de videochat?

Cum arata ritualul de ingrijire al unui model de videochat?

Pentru ca discutam despre videochat, o industrie extrem de antrenanta, care le rasfata pe modele cu numeroase calatorii si vacante gratuite, este deosebit de important ca tinerele sa prezinte o constanta in ingrijirea zilnica independent de locul in care se afla.

Cum multe modele si-au petrecut anul acesta concediile in Cartagena, Bali sau Miami, nu aveam cum sa nu ne intrebam cum si-au mentinut acestea ritualul de ingrijire printre petrecerile spumoase la care au participat!

Orice model de videochat isi incepe ziua cu un ten radiant
In mod evident, fiecare destinatie exotica este caracterizata printr-un alt climat. Putem discuta fie despre un aer excesiv de cald, care antreneaza productia de sebum de la nivelul tenului, prin astuparea porilor, fie de un aer excesiv de rece care, din contra, genereaza uscaciunea in zona T.

De pilda, doua dintre modelele care colaboreaza cu un mare studio de videochat din Bucuresti si-au expus secretele printr-o postare publica: “multumim make-up artistilor pentru ca ne fac sa aratam impecabil si apei micelare pentru ca ne confera zi de zi un ten curat si sanatos!”.

Machiajul profesional trebuie inlaturat cu delicatete
Pentru a atrage toate privirile, modelele de videochat poarta machiaje profesionale. O fac si in timpul show-urilor live, dar si atunci cand sunt plecate in vacante de lux. Pentru cele care se confrunta cu eczema dyshidrotica sau dermatita dermatografica, curatarea tenului este vitala.

Pentru aceasta, nu este nevoie de investitii semnificative. “Nu folosim geluri de curatare de la Clinique, ci de la Roche Posay si Avene, testate dermatologic” au mai sustinut tinerele in cadrul postarii aferente unui fotografii ce le surprinde in dimineata de dupa un party.

Desi nu putem cunoaste cauzele problemelor care declanseaza afectiunile pielii, ne putem inspira din rutina de ingrijire a modelelor de videochat. Cele mai frumoase femei din Romania se bucura de castiguri de pe urma trasaturilor lor perfecte, dar si de un ten radiant pentru care se straduiesc sa aleaga cele mai bune produse.

Problemele hormonale nu pot fi eliminate usor, insa produsele sigure de ingrijire pot tine la distanta microbii ce cauzeaza acneea si afectiuni conexe ale pielii.