Cum fac fata modelele de videochat valurilor de critici? - Studio Videochat
15890
post-template-default,single,single-post,postid-15890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum fac fata modelele de videochat valurilor de critici?

Cum fac fata modelele de videochat valurilor de critici?

Indiferent de cei vei alege sa faci in aceasta viata, mereu vor exista critici. De ce? Pentru ca oamenii sunt egoisti, invidiosi si rautaciosi. Atunci cand esti model de videochat valul de critici este mult mai mare ca urmare a faptului ca in Romania aceasta meserie este inca un subiect tabu, un subiect plin de perceptii eronate.

Multe fete aleg sa nu faca videochat tocmai pentru a nu se intalni cu valul de critici din partea oamenilor, chiar din partea persoanelor apropiate. Intrebarea cea mai mare care se pune: Este viata ta sau a lor? Traieste-ti viata asa cum vrei si nu tine cont de parerea celorlalte persoane pentru ca doar o viata ai si trebuie sa o traiesti intr-un mod fabulos.

Modelele de videochat din cadrul celui mai bun studio de videochat se confrunta foarte des cu critici si au reusit sa devina indiferente. Cum? Cu ajutorul studioului care le sustine si a prieteniilor legate in aceasta industrie. Pur si simplu modelele au incetat sa mai fie interesate de comentariile negative aduse de oameni care nu isi vad de propria lor viata.

„Am avut de ales intre a ma lasa de videochat, permitandu-le oamenilor sa imi controleze viata, si a imi trai viata asa cum vreau. Am ales sa imi traiesc viata asa cum vreau si asa cum consider eu ca este cel mai bine pentru mine si bine am facut. Astazi ma bucur la o varsta destul de tanara de ceea ce altii se bucura la batranete: de o casa spectaculoasa, o masina superba, haine si accesorii de designer, vacante fabuloase.” – declara un model de videochat.

„A fost greu cand am dat prima data peste critici. Eram mai tanara si totul ma afecta, dar cand am vazut ce viata buna imi ofera videochatul am ales sa nu imi mai pese si sa ma bucur de munca mea.” – declara un model de videochat.

„Sincer niciodata nu mi-a pasat niciodata de ceea ce oamenii au avut de spus la adresa mea pentru ca nu suport ca cineva sa intre cu bocancii in viata mea. Metoda mea a fost simpla: i-am ignorat.” – declara un model de videochat.