Cum poti scapa de neincredere ca model de videochat - Studio Videochat
15831
post-template-default,single,single-post,postid-15831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum poti scapa de neincredere ca model de videochat

Cum poti scapa de neincredere ca model de videochat

Neincrederea este mai comuna decat iti imaginezi. De multe ori, faci lucruri involuntar si chiar te obisnuiesti cu ele. Poti adopta actiuni ca obiceiuri, dar trebuie sa tii cont ca anumite obiceiuri necesita schimbari, sau chiar eliminari complete. In felul acesta, vei fi mai concentrata pe munca ta de model.

Semne ca esti neincrezatoare in fortele proprii

  • Iti pierzi mereu cheile, telefonul sau nu stii unde pui lucrurile.
  • Lucrezi cel mai bine facand liste cu indatoririle sau activitatile tale zilnice.
  • Nu-ti amintesti ce visezi cand te trezesti.
  • Nu-ti amintesti lucrurile pe care le-ai trait in copilarie.
  • Iti este greu sa te concentrezi la cursuri.

Daca ai spus ,,da” la aceste caracteristici, atunci esti foarte probabil sa fii neincrezatoare si trebuie sa lucrezi pentru a te imbunatati. Cu urmatoarele sfaturi, vei obtine ceea ce iti doresti:

Da prioritate sarcinilor tale

Realizeaza o lista cu lucrurile pe care ar trebui sa le faci. Incepe cu lucrurile urgente si asigura-te ca lasi si loc pentru activitatile de relaxare.

Seteaza alarme

Alarmele sunt bune pentru a nu omite nicio activitate. Acest lucru te va ajuta sa creezi un nou obice, iar cu practica, totul va fi mai usor.

Stres mai redus

Cand traiesti cu un nivel ridicat de stres, indepartezi concentratia pe care creierul tau ar trebui sa o dea lucrurilor. Pentru a-ti mentine corpul si mintea sanatoasa, inspira si expira. Gandeste-te la toate beneficiile pe care le ai ca model de videochat.

Analize

Cand analizezi momentele in care uiti lucrurile, poti sa-ti dai seama ca ceva iti indeparteaza atentia, de aceea uiti unde pui lucrurile. Cand identifici cauza, rezolvi in mare parte problema uitarii.

Foloseste agende

Cand verifici in fiecare seara activitatile pe care le ai de facut pentru a doua zi, totul este mai bine pentru tine. Scrie notite si foloseste culori pentru a evidentia sarcinile importante, dar si pentru a da frau liber imaginatiei.

Daca incepi sa implementezi aceste sfaturi, apoi renunti la obiceiurile nesanatoase, vei vedea ca vei detine controlul si te vei destresa. Tine minte, neincrederea nu este o caracteristica a modelelor care au succes in industria videochatului.