Cum reusesc modelele de videochat sa isi mareasca audienta? - Studio Videochat
15900
post-template-default,single,single-post,postid-15900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum reusesc modelele de videochat sa isi mareasca audienta?

Cum reusesc modelele de videochat sa isi mareasca audienta?

La fel ca un influencer, cu cat un model de videochat are mai multi membri in propria comunitate, cu atat veniturile sale sunt mai ridicate. Pentru a putea atrage cat mai multi membri, modelele de videochat au nevoie de promovare.

Promovarea in videochat se poate realiza pe mai multe planuri, dar exista cateva metode care de obicei sunt cele mai eficiente si cele pe care cel mai bun studio de videochat le foloseste in cazul modelelor sale.

Profiluri pe canale social media

Fiecare tanara care bate palma cu un studio de videochat primeste un nickname sau un pseudonim pe care sa il foloseasca atunci cand este online.

Acest pseudonim va fi folosit si in crearea conturilor social media. Trebuie sa stii ca in videochat modelele se promoveaza in special pe Twitter deoarece este cea mai folosita platforma de socializare de catre straini. Astfel, modelele isi fac conturi pe aceasta platforma si incepe promovarea.

Pozele care vor fi postate pe Twitter sau Tumbler vor fi realizate de catre fotograful personal al celui mai bun studio de videochat in cadrul unor sedinte foto profesionale pentru ca modelul sa arate impecabil.

Modelele de videochat trebuie sa stie ca pentru a putea sa isi creasca comunitate pe aceste platforme este nevoie sa posteze des, mai ales in cazul modelelor de videochat se lucreaza pe nisa de non adult.

Hashtag

Vrem sau nu vrem sa recunoastem, miscarea hashtag inca rezista si ne ajuta forate mult sa gasim conturi si informatii despre aria noastra de interes. Modelele de videochat trebuie sa foloseasca hashtaguri daca doresc sa fie mai usor de gasit de catre publicul tina. Cu toate acestea, hashtagurile trebuie sa fie in engleza nu in romana, spre exemplu trebuie sa se foloseasca #camjobs #camgril.

Profil platforme de videochat

Pentru a fi un model de top trebuie sa existe un portofoliu de videochat personal care sa contina poze, scurta descriere si un mic videoclip de prezentare. Acesta va fi incarcat pe platformele de profil pentru ca membrii sa isi faca o parere generala despre model. Cu cat profilul de pe platformele de videochat este mai frumos realizat cu atat sansele de a mari comunitatea sunt mai mari.