Cum se bucura modelele de videochat de concediu in aceasta pandemie? - Studio Videochat
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum se bucura modelele de videochat de concediu in aceasta pandemie?

Cum se bucura modelele de videochat de concediu in aceasta pandemie?

Pandemia de COVID – 19 ne strica cu siguranta tuturor planurile, in special modelelor de videochat care aveau in plan pentru vara lui 2020 destinatii precum Bali, Thailanda, Maldive. Dar nu e panica, fetele reusesc mereu sa se bucure de concediul de vara la maximum chiar daca pandemia ingreuneaza putin situatia. Deci, cum petrec mai exact modelele de videochat in aceasta perioada?

Petreceri private

Modelele de videochat din cadrul celui mai bun studio de videochat sunt prietene adevarate si aleg ca de multe ori sa isi petreaca timpul impreuna. Astfel, in vilele lor luxoase au hotarat sa isi faca si piscine ceea ce inseamna ca este timpul pentru distractie.

„Lucrez in videochat de 10 ani si am reusit sa ma stabilizez si sa imi construiesc o casa asa cum am visat tot timpul. Astfel, am reusit sa imi construiesc o piscina, o terasa frumoasa si eleganta si un loc pentru gratar, cuptor etc., asa ca e timpul de petrece. Daca nu ne putem bucura de vacantele cu care am fost obisnuite, nu inseamna ca nu ne putem adapta la situatia actuala si sa ne bucuram de viata. ” – declara un model de videochat.

Rasfat la spa

O zi de relaxare la spa alaturi de cele mai bune prietene. Cine nu si-ar dori asa ceva? Desi modelele de videochat fac in mod regulat tratamente corporale pentru a avea un corp impecabil din cap pana in picioare, rasfatul la masaje nu este atat de des.

„La masaj nu am timp sa ma duc pentru ca am doi copii acasa care ma asteapta sa petrec timp cu ei. In acest concediu mi-am propus sa ma relaxez, astfel ca masajele sunt incluse pe lista mea de activitati in concediu.” – declara un model de videochat.

Destinatii de top in Romania

Modelele de videochat nu uita cat de frumoasa este tara noastra, astfel ca au lasat meleagurile straine si s-au hotarat sa petreaca vacanta in Romania.

„Iubesc tara noastra si imi place sa ma bucur de concediu si aici. Am gasit deja regiuni la munte superbe care au si un hotel de 4 stele, asa ca anul acesta petrecem in Romania.” – declara un model de videochat.