De ce noi? - Studio Videochat
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

De ce noi?

Pentru ca suntem cel mai profesionist, serios si bun studio din Bucuresti.

Principiile noastre

Ne bazam pe corectitudine, experienta si devotament fata de clientii si angajatii nostri, ne dorim ca mediul de lucru sa fie relaxant si profitabil pentru fiecare membru din echipa noastra.

Cine suntem?

Studioul nostru este unul dintre cele mai exclusiviste si performante din Bucuresti, colaboram numai cu persoane care sunt interesate de acest domeniu si care isi doresc o cariera in videochat. Experienta isi spune cuvantul, avem in cadrul studioului o echipa dedicata modelelor care le sustine si le pregateste pentru fiecare sesiune de videochat.

 

In domeniul videochatului ne aflam de o perioada mai lunga de timp, cautam in mod constant evolutie si performanta, ne dorim sa fim din ce in ce mai buni. Conditiile de munca oferite modelelor noastre sunt la un nivel inalt, le oferim siguranta si un mediu placut in care pot evolua din toate punctele de vedere.

Seriozitate0%
Corectitudine0%
Implicare0%
Experienta0%
CONFIDENTIALITATE

Lucram cu aparatura performanta, aleasa de catre specialisti in domeniu. Identitatea iti este protejata, site-urile cu care lucram sunt din tari straine, ai numeroase posibilitati de a-ti masca identitatea cu ajutorul echipei noastre.

ECHIPA DEDICATA

Iti vor sta la dispozitie cei mai buni traineri in domeniu, majoritatea de sex feminin care te vor ajuta cu sfaturi privind imbracamintea, make-up, coafura si atitudine pentru a face fata provocarilor.

LEGALITATE

Vei avea un contract de munca, in fiecare luna vei primi salariul in functie de performantele tale plus bonusuri lunare pe care reusesti sa le atingi, posibilitatea de a face un credit pentru visuri indraznete si realizabile cu ajutorul nostru.

120

Angajati

60000

Ore de training

1000

Modele

Modelele noastre

Vino in echipa noastra si afla din experienta lor de pana acum in cadrul studioului nostru. Cautam noi modele pentru videochat, iar urmatorul model de top poti fii chiar tu!

Aida

Model top

Evelyn

Model Trainer

Tiffany

Model experimentat

Nu mai sta pe ganduri!

Iti poti atinge obiectivele si visele dorite cu ajutorul acestui job in videochat. Castigurile financiare sunt semnificative, poti ajunge la venituri cu cinci zerouri, dar acest lucru depinde de tine si de implicarea ta.