Din spatele camerelor de videochat – Cele mai frecvente intrebari din videochat – Partea a II-a - Studio Videochat
15914
post-template-default,single,single-post,postid-15914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Din spatele camerelor de videochat – Cele mai frecvente intrebari din videochat – Partea a II-a

Din spatele camerelor de videochat – Cele mai frecvente intrebari din videochat – Partea a II-a

Continuam sesiunea de intrebari frecvente pe care le primim in cel mai bun studio de videochat din partea voastra.

Trebuie sa lucrez pe un singur site sau pe mai multe site-uri?

In cadrul celui mai bun studio de videochat le oferim modelelor noastre posibilitatea sa lucreze atat pe un singur site cat si pe sistemul de multisite. Totul depinde de sistemul cel mai ofertant pentru model: un singur site sau multi site. Cu toate acestea, trebuie sa precizam ca, un model care se afla la inceput de cariera – de abia a intrat live -, este incurajat sa foloseasca sistemul de multi site. Din experienta noastra, atunci cand un model de videochat lucreaza de la inceput pe mai multe site-uri poate sa isi dea seama rapid care sunt siturile / site-ul care ii aduc cele mai mari incasari.

Pentru ca un model sa realizeze daca o platforma de videochat este sau nu profitabila pentru el, trebuie sa petreaca cel putin 3 luni pe respectiva platforma. In cazul in care observa ca nu relationeaza bine cu respectiva platforma trebuie sa incerce alta si acest lucru inseamna din start 3 luni pierdute pe o platforma care nu este profitabila. Lucrand de la inceput pe mai multe site-uri, un model isi poate da seama care este site-ul cel mai profitabil si poate apoi sa renunte la celelalte daca doreste.

Care este varsta pe care trebuie sa o am ca sa fiu model de videochat?

La cel mai tare studio de videochat varsta minima este de 18 ani, iar varsta maxima este de 45 de ani. Chiar daca din punct de vedere legal poti sa lucrezi de la 16 ani, videochatul ramane totusi un domeniu dedicat adultilor indiferent ca ne referim la videochatul adult sau la videochatul non adult.

Pot sa lucrez cu partenerul / partenera mea?

Din pacate, legislatia din Romania nu permite munca intre cupluri in videochat, indiferent ca ne referim la cupluri de acelasi sex sau de sex opus. Dar nu va faceti griji, daca veniti la cel mai tare studio de videochat managerii nostri vor gasi cele mai bune solutii pentru ca amandoi sa aveti succes in videochat.