Iti ofera sau nu studioul de videochat confidentialitate? - Studio Videochat
15857
post-template-default,single,single-post,postid-15857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Iti ofera sau nu studioul de videochat confidentialitate?

Iti ofera sau nu studioul de videochat confidentialitate?

Confidentialitatea reprezinta una dintre promisiunile studiourilor de videochat, dar oare ce presupune aceasta confidentialitate si in ce consta mai exact?

Ei bine, totul depinde de la studio la studio. Un studio de excelenta cu siguranta va oferi modelelor toata confidentialitatea de care acestea au nevoie.

In randurile de mai jos gasiti elementele care compun confidentialitatea pe care un studio v-o poate oferi si ceea ce ar trebui sa cautati:

Programe de maxima securitatea – un studio de top va avea capitalul necesar sa investeasca in programe de securitate de inalta performanta pentru a tine hackeri departe de studio. Puteti sa intrebati inainte de angajare studioul ce programe utilizeaza si pentru ce este fiecare program in parte pentru a va face o mai buna parere.

Nume diferite in timpul programului de munca – un studio de top va oferi posibilitatea modelelor sa isi aleaga un pseudonim pe care sa il foloseasca cu membrii. In acest fel, modelele sunt protejate si in viata de zi cu zi.

Dezvaluirea numelui pe retelele de socializare – un studio care se cladeste pe profesionalism nu va divulga nume sau poze cu modelele sale. De asemenea, nu va realiza sedinte foto pentru retelele de socializare ale studioului si nu va publica imagini sau filmulete cu acestea daca nu isi dau acordul.

Aspect – cautati studiouri de videochat care va permite sa va tineti ascunsa personalitatea. Acest lucru inseamna sa va permita sa purtati peruci si diverse costumatii. Pentru a arata totul cat mai bine, studiourile de videochat profesioniste vor oferi modelelor posibilitatea sa faca acest lucru si, in plus, o sa ofere un stilist personal care sa le ajute pe modele sa arate mereu impecabil in fata camerelor.

Acestea sunt cele 4 aspecte importante care realizeaza confidentialitatea unui studio de videochat. Acestea va ajuta sa va mentineti identitatea ascunsa fata de familie, prieteni, societatea in care traiti si in fond, fata de toti cetatenii de pe teritoriul Romaniei. Identificati cel mai bun studio care va ofera cele 4 aspecte ale confidentialitatii si incepeti sa faceti bani! Decizia sta in mainile voastre.