Rubrica de Q and A – Partea a III-a - Studio Videochat
15917
post-template-default,single,single-post,postid-15917,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Rubrica de Q and A – Partea a III-a

Rubrica de Q and A – Partea a III-a

Este foarte greu sa putem sa acoperim toate intrebarile primite din partea voastra despre acest domeniu vast si frumos, dar vom incerca sa acoperim cat mai multe in acest articol si articolele viitoare si speram sa va ajutam sa intelegeti mai multe lucruri despre videochat.

Mentionam din  nou ca raspunsurile oferite de catre cel mai tare studio nu se aplica neaparat si in cazul celorlalte studiouri – totul depinde de politica fiecarui studio in parte.

Ce se intampla daca in prima luna nu o sa am incasari mari?

Nu trebuie sa iti faci griji, trebuie doar sa ai incredere in studio si in echipa noastra. Trainerii de videochat din cadrul celui mai tare studio se vor ocupa de pregatirea ta pentru ca incasarile tale sa creasca constant – dar si tu trebuie sa fii muncitoare si sa asculti sfaturile lor.

Petru ca intelegem ca la inceput este foarte greu pentru unele modele, noi iti vom oferi garantat 5.000 RON in primele 3 luni de colaborare, in anumite conditii, sau poti alege sa lucrezi la procent din incasari. Suntem aici pentru tine sa te sustinem, nu-ti face griji.

Cum trebuie sa arat pentru a fi model de videochat?

Nu suntem in cautare de model de catwalk sau modele care au corpul 90 – 60 – 90. Suntem  in cautare de femei care sunt ingrijite (au par curat, au manichiura, pedichiura ingrijite, se epileaza constant, se penseaza, etc.). Trebuie sa intelegi ca frumusetea in videochat este subiectiva ca si in viata de zi cu zi – Nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie!(proverb romanesc).

Daca vrei sa incepi colaborare cu cel mai tare studio, noi te vom rasfata. Vei avea chiar in incita studioului in mod gratuit parte de tehnician unghii, coafeza, tehnician gene, make-up artist si sedinte gratuite la solar.

Atunci cand vine vorba de tinute nu trebuie sa iti faci griji. Avem stilisti care se vor asigura ca arati bine din cap pana in picioare pentru ca tu sa ai incredere in tine. In plus, iti vom oferi discounturi la cei mai buni chirurgi esteticieni in cazul in care iti doresti anumite operatii estetice.