Sa raspundem sincer: Cat de usor si rapid se fac banii din videochat? - Studio Videochat
15879
post-template-default,single,single-post,postid-15879,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sa raspundem sincer: Cat de usor si rapid se fac banii din videochat?

Sa raspundem sincer: Cat de usor si rapid se fac banii din videochat?

Cand spui videochat te gandesti automat la doua lucruri: nuditate si bani multi.

Nuditatea este relativa, atunci cand te integrezi in sectiunea de non-adult nu ai parte de nuditate, este doar o discutie cu o alta persoana in timp ce tu esti imbracata provocator, dar zero nuditate.

Bani multi – un subiect delicat deoarece totul este subiectiv. Pentru tine ce inseamna bani muli? Pentru un model bani multi inseamna peste 8.000 de dolari / luna, dar acest lucru inseamna automat model de top. Cu siguranta daca faci videochat sau daca vrei sa faci videochat si tu vrei incasari de peste 8.000 de dolari / luna, dar cat de repede ajungi sa iei aceasta suma si cata munca presupune aceasta suma?

Pentru a raspunde la aceste doua intrebari arzatoare, am discutat cu un model de top care este in fruntea incasarilor de mai bine de 2 ani.

Cat de repede ajungi sa castigi peste 8.000 de dolari / luna?

Regulile pe platformele de videochat de top se schimba constant si trebuie sa tii pasul cu schimbarile. Daca acum un an era ok daca incasai pe luna 1.000 de dolari, acum nu se mai pune problema. Trebuie sa stii sa ajungi cat mai repede in top. Cu noile reglementari de pe LiveJasim, am observat cum fetele muncesc sa ajunga cat mai rapid la incasari mari pentru a putea ramane pe platforma, respectiv in cel mai bun studio.  Oricum, cat de repede ajungi tine in mare parte de tine. Sunt fete care se vad ca sunt facute pentru aceasta meserie si prind totul atat de repede si altele care se vad ca vin aici doar pentru bani si nu isi dau silinta atat de mult, drept urmare nici nu raman pentru mult timp si nu rezista in aceasta breasla.

Eu cred ca daca faci parte din cel mai bun studio de videochat si ai in spate o echipa buna de traineri, de manageri si de modele care sa te sustina, ajungi sa ai acest tip de incasari in 3 luni.

Cata munca presupune aceasta suma?

Multa, multa, multa munca. Stop! Nu mai credeti ca in videochat totul este atat de usor si ca modelele nu depun niciun efort si banii vin cat ai bate din palme. Sa fim seriosi, cine va spune ca videochat = munca putina + bani multi va minte. Niciun loc de munca de pe aceasta planeta nu presupune bani multi fara munca, altfel am face cu toti jobul respectiv.