Scurt interviu cu modelele de videochat – Curiozitati si inspiratie - Studio Videochat
15827
post-template-default,single,single-post,postid-15827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Scurt interviu cu modelele de videochat – Curiozitati si inspiratie

Scurt interviu cu modelele de videochat – Curiozitati si inspiratie

In articolul de astazi am ales sa discutam cu doua modele de videochat de top pentru a afla cum au pornit in aceasta industrie, de ce au dorit sa aleaga aceasta industrie si care sunt barierele cu care s-au confruntat. Pentru a le pastra identitatea ascunsa, nu o sa oferim numele acestora.

Sa incepem!

Cum ai ales aceasta meserie. Ce te-a determinat sa o alegi?

„Eu vin din Republica Moldova, iar familia mea nu a avut o situatie financiara foarte buna- parintii lucreaza in invatamant amandoi, dar suntem 4 copii. Mi-a placut foarte mult sa invat si am reusit sa obtin o bursa pentru facultate in Bucuresti. Am fost foarte entuziasmata, dar nu si parintii mei. Erau foarte mandri de mine, dar se gandeau ca nu au situatia necesara incat sa ma ajute sa traiesc acolo.

I-am convins sa ma lase sa vin ca o sa ma angajez eu pe undeva. Lucru pe care l-am si facut, initial m-am angajat la un call center, castigam decent cat sa pot sa traiesc de pe o luna pe alta la camin si sa le mai trimit si alor mei o suma modica. Au intervenit niste probleme in familie si ai mei aveau nevoie de bani. Asa ca aceasta meserie a fost singura mea solutie: bani multi rapid.

Sunt deja de 3 ani in acest domeniu. Imi place foarte mult, dar acest lucru nu inseamna ca o sa ma las de facultate.”

„Am ales aceasta meserie pentru ca am vrut sa am o viata fara griji. Sunt un om tanar: trebuie sa vizitez cat pot, sa calatoresc, sa ma distrez alaturi de prieteni si de familie. Am si eu nevoie de o locuinta, de o masina, de haine… la un loc de munca obisnuit puteam doar sa imi sigur existenta de pe o zi pe alta, dar daca aparea ceva neprevazut, precum sa ma duc la medic sau sa imi fac niste analize, trebuie sa ma imprumut pe unde puteam ca nu aveam bani sa platesc deoarece cu salariul pe care il aveam puteam doar sa imi iau mancare si sa imi plateam darile.”

Care sunt barierele cu care te-ai confruntat?
„Familia s-a opus initial pentru ca asociau videochatul cu prostitutia. Eu lucrez pe latura de non-adult si a durat ceva timp pana au inteles ce fac eu si dupa nu au mai avut nicio problema. Parintii sunt acum mandri de mine pentru ca observa ca am evoluat foarte mult de cand sunt aici: vorbesc fluent engleza, sunt mult mai empatica cu oamenii si comunicativa. ”

„Este vorba de prejudecati. Nimeni nu stie ca sunt model de videochat. Studioul in care eu lucrez a avut grija sa imi ascunda identitatea cu ajutorul sistemului, iar stilistii au avut grija sa ma machieze si coafeze mereu astfel incat sa fiu un alt om.

Nu imi este rusine cu aceasta meserie, dar sunt un om care prefera discretia si nici nu vreau sa ma confrunt cu gandirea taioasa si categorica a societatii cand pot sa duc o viata linistita. In rest, nu am avut nicio problema. Oamenii de aici sunt superbi, te incurajeaza mereu, iti ofera sfaturi.. suntem precum o mare familie.”