Sfaturi pentru a deveni un model de succes - Studio Videochat
15784
post-template-default,single,single-post,postid-15784,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sfaturi pentru a deveni un model de succes

Sfaturi pentru a deveni un model de succes

Concurenta in industria modelelor online este vasta. Modelele care incep cariera lor de videochat nu au un succes 100% garantat, iar pentru asta trebuie sa preia exemplele celor cu experienta in acest domeniu. Pentru a ajunge la un nivel avansat si pentru a face trecerea de la etapa de incepatoare la cea de apartenenta a unui astfel de grup de modele, nu este foarte dificil. Cu toate acestea, este nevoie de putina implicare pentru a excela in domeniul de videochat.

Vom incepe cu sfaturi pentru a va face o mica idee despre cum ar trebui sa procedati la noul vostru loc de munca.

1. Videochatul este mult mai mult decat timpul petrecut online

Pentru a avea succes, pre si post-productia sunt esentiale. Este nevoie de cateva ore pe zi pentru formarea fizica si intelectuala. Planificati-va obiectivele pentru fiecare sesiune, alegeti costumele potrivite, unghiul camerei de lucru, machiajul, social media, iar dupa incheierea apelului video, vorbiti intotdeauna cu membrii echipei. Este ceva extraordinar de important, care intareste legaturile de prietenie.

2. Pregatiti-va fizic

Un model ar putea practica: pilates, dans, exercitii fizice in spatii inchise dar si exterioare. Toate modelele de videochat afiseaza pe camera fata lor, precum si corpul lor. Prezentarea unui corp bine ingrijit si construit este foarte important atunci cand vine vorba de performanta apelurilor video. Este necesar sa faceti exercitii si sa aveti o rutina de infrumusetare in functie de nevoile fiecarui model.

3. Invata limba engleza

Studiul limbii engleze este important, conform  Alejandraei Velez, un model cu doi ani de experienta: „Un element cheie pentru a fi un model de videochat de succes este abilitatea totala de a comunica in limba engleza”.

„Cum poti avea succes daca nu poti comunica? Engleza este in opinia mea mai importanta decat frumusetea „, spune Shneemilch, un alt model de videochat. Desi exista multi utilizatori care vorbesc limba spaniola, se estimeaza ca cel mai mare numar de utilizatori provin din tarile vorbitoare de limba engleza.

4. Planifica-ti timpul

A avea un echilibru intre activitatile pe care un model le poate realiza este foarte important pentru a atinge obiectivele. Este esential ca un model sa-si pregateasca programul de lucru intr-un mod in care sa se poata bucura de profesia si de viata personala.

5. Mentineti-va prezenta online

A avea o prezenta pe internet este extrem de important. Un model de videochat trebuie sa acorde  putin timp pentru social media si pentru site-ul pe care a inceput activitatea de model.

Cel mai bun mod de a pastra prezenta online este si felul prin care fiecare in parte se straduieste, din punct de vedere fizic si intelectual

Unul dintre cele mai importante sfaturi oferite de experti este de a tine pasul cu inovatia si de a va bucura de locul de munca. Daca modelele online lucreaza doar pentru bani, nu vor putea ajunge departe, dar daca exista pasiune si afectiune pentru locul de munca, banii vor veni de la sine.