Viata de mama in cel mai tare studio de videochat - Studio Videochat
15921
post-template-default,single,single-post,postid-15921,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Viata de mama in cel mai tare studio de videochat

Viata de mama in cel mai tare studio de videochat

Sa imbini viata de mama cu cariera este un lucru greu de efectuat si numai o superfemeie poata sa realizeze acest lucru. La cel mai bun studio avem foarte multe superfemei care reusesc sa aiba o cariera de succes si sa isi intretina familia nu numai financiar ci si emotional. In cadrul acestui articol, am discutat cu superfemeile si supermodelele sa vedem cum imbina ele viata de mama cu cariera in videochat.

„Sa fii mama nu este o meserie usoara si implica foarte multa rabdare, timp, ingrijorari. In primul an, a trebuit sa fiu doar mama pentru ca cel mic depindea 100 % de mine, dar dupa aceea situatia financiara din familie s-a agravat si am fost nevoita sa imi caut si eu de munca sa imi pot sustine familia. Am cautat foarte multe luni un job care sa imi permita sa fiu si mama si sa imi ofere si un venit satisfacator si pana la urma l-am gasit – model de videochat. La inceput, m-am confruntat cu foarte multe pareri negative din partea familiei si prietenilor si chiar am pierdut cativa prieteni, dar pentru mine cel mai important lucru este siguranta si fericirea familiei. Pana la urma totul s-a asezat si persoanele apropiate accepta ceea ce fac si sunt mandre de mine pentru ca am reusit intr-un timp foarte scurt sa ma realizez din punct de vedere financiar.” – Mona, model de videochat.

„Sunt mama a 3 copii minunati si inainte sa fac videochat lucram ca angajat la stat intr-o primarie. Nu mai suportam monotonia si salariul care era extrem de putin asa ca am discutat cu sotul meu si i-am zis ca am nevoie de o schimbare. Am gasit aceasta industrie si m-a captivat. Am ales sa lucrez ca model de videochat non adult si a fost cea mai buna alegere. Imi place sa vorbesc cu oamenii pentru ca iubesc sa aflu lucruri noi. Sunt o persoana foarte empatica si am creat conexiuni cu anumiti membri inca din de la prima interactiune. Am o comunitate foarte bine formata si sunt oameni care ma sprijina si gasesc in mine consolare si suport.” – Ioana, model de videochat.