Videochatul in plina pandemie: cel mai sigur loc de munca - Studio Videochat
15848
post-template-default,single,single-post,postid-15848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Videochatul in plina pandemie: cel mai sigur loc de munca

Videochatul in plina pandemie: cel mai sigur loc de munca

Cand majoritatea companiilor sunt inchise si o buna parte din oameni se afla in somaj tehnic sau chiar se confrunta cu pierderea locului de munca, videochatul se dovedeste cel mai sigur loc de munca pentru tinerele din Romania. Managerul celui mai mare studio de videochat din Romania ne-a explicat motivele pentru care videochatul reprezinta in momentul actual cel mai sigur loc de munca.

Videochatul, cel mai sigur loc de munca pentru tinerele din Romania

Pe fondul crizei actuale, gasirea unui loc de munca menita sa ofere atat siguranta financiara cat si siguranta din punct de vedere al sanatatii, este din ce in ce mai greu. Cu toate acestea videochatul s-a dovedit a fi solutia ideala pentru tinerele din Romania deoarece nu presupune contactul direct cu membrii, totul realizandu-se in mediul online.

„Pe intreaga perioada a starii de urgenta am dorit sa ne protejam modelele, astfel ca munca s-a efectuat in mare parte de acasa – in special modelele care au copii au decis sa isi continue munca de acasa pentru a putea sa ii supravegheze pe cei mici. Desigur, au fost si modelele care au dorita sa vina la studio pentru ca detin propriul bolid de lux si astfel nu intra in contact cu ceilalti oameni.

Pe langa acest lucru, am organizat sesiuni de recrutare online pentru a le putea oferi tinerelor aflate in somaj tehnic sau celor care se confrunta cu anularea contractului de munca, un venit stabil luna de luna. Tinerele cu care am reusit sa deschidem contracte de colaborare in aceasta perioada au lucrat chiar din confortul proprie case, beneficiind constant de suport din partea trainerilor, dar si de suport tehnic performant.” – declara managerul celui mai bun studio de videochat din Romania.

Daca si tu vrei sa ai venituri mari in aceasta perioada si sa nu simti presiunea financiara, atunci programeaza o intalnire cu cel mai bun studio de videochat din Romania si ia parte la un interviu. In cadrul interviului, o sa ti se ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege mai bine acest domeniu.