Vrei sa faci parte din domeniu? - Curiozitati din lumea videochatului – Intrebari si raspunsuri – Partea I - Studio Videochat
15908
post-template-default,single,single-post,postid-15908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vrei sa faci parte din domeniu? – Curiozitati din lumea videochatului – Intrebari si raspunsuri – Partea I

Vrei sa faci parte din domeniu? – Curiozitati din lumea videochatului – Intrebari si raspunsuri – Partea I

Videochatul ridica foarte multe intrebari atat de la cei care nu au nicio treaba cu videochatul cat si de la cei care sunt interesati de acest domeniu si doresc sa profeseze. In acest articol am dorit sa raspundem celor mai arzatoare intrebari din partea persoanelor care sunt interesate de acest domeniu si doresc sa afle mai mule informatii inainte de a face pasul cel mare si a deveni model de videochat. *

*Trebuie sa tineti cont de faptul ca raspunsurile vor fi date in functie de modul in care echipa de la cel mai tare studio realizeaza lucrurile in acest domeniu – nu stim daca standardele noastre sunt indeplinite si de catre alte studiouri.

Intrebari si raspunsuri despre videochat

Cum se desfasoara interviul de videochat? Trebuie sa dau o proba?

La cel mai tare studio de videochat nu trebuie sa iti faci griji. Interviul are ca unic scop cunoasterea – tu ne cunosti pe noi, noi te cunoastem pe tine. Totul se desfasoara cat se poate de friendly. Vei afla informatii despre studio, modele si modul in care se desfasoara o zi de lucru a modelelor. De asemenea, vei afla informatii despre partea financiara si despre perioada de training. Ti se va face si un tur a studioului pentru a vedea ce viata duc modelele in cadrul studioului.

Nu trebuie sa dai nicio proba, doar ne cunoastem si te cunoastem. Vorbim, radem, glumim si cam atat.

Cum o sa imi garantati confidentialitatea?

Nu trebuie sa iti faci griji atunci cand vine vorba despre confidentialitate. Depunem toate eforturile necesare pentru a avea grija de aceasta. Primul pas pe care il facem atunci cand vine vorba despre confidentialitatea ta este contractul de colaborare – in acesta NU va fi specificata industria videochatului si ca lucrezi pe un post de model de videochat.

Urmatorul pas este alegerea unui pseudonim. Da, nu vei lucra cu numele tau real, vom alege impreuna un pseudonim pe care sa il folosesti pe retelele de socializare ale acestei industrii si in discutiile cu membrii.

Ne asiguram ca expertii in beauty te vor aranja astfel incat sa pari cu totul o alta persoana – ce nu poate face o peruca si un make up profesionist?

Sistemele de securitate pe care le avem se vor asigura ca nicio adresa de IP din Romania nu va putea sa te vada atunci cand esti online.

Asa ca nu iti mai face griji. Lasa-ne pe n